GRATIS GUIDE

Gratis guide ChatGPT tekst- og innholdsproduksjon-2

Hørt at ChatGPT og kunstig intelligens kan hjelpe deg med å skrive mer og bedre på kortere tid …

 

… men ikke helt fått dreisen på det? 

 

Eller kanskje er du ny i AI-gamet?

 

Uansett, se på denne guiden som et kræsjkurs.

 

Her har jeg nemlig samlet 17 kommandoer jeg selv har testet og eksperimentert meg frem til – og som jeg bruker flittig for å spare meg for uhorvelig mye tid og hodebry.

 

Med disse kommandoene (også kalt prompts) kan du hoppe bukk over nybegynnertabbene – og superenkelt skru opp tempoet på tekst- og innholdsproduksjonen.

Med denne guiden kan du

✔️ sende skrivesperra på dør (snakkes aldri!)
✔️ få drahjelp til alt fra idémyldring til korrekturlesing – og det meste imellom
✔️ spare tonnevis av tid. Halleluja!

ChatGPT-kurs

 

Hei, Camilla her!

Da jeg startet tekstbyrået HvabeHager som et enkeltpersonsforetak i 2010, var det med en kundeliste kort som en nordnorsk vinterdag.

 

Det gjorde at jeg var nødt til å knekke koden for hvordan bygge tillitsvekkende, selgende budskap som tiltrekker kunder.

 

Oppsøkende salg var uaktuelt (jeg ble svett av tanken!).

 

Derfor har jeg praktisert, feilet, justert og perfeksjonert for å finne ut hvordan jeg best driller salgsagentene (altså tekstene våre) til å gjøre salgsjobben for oss. På nettsida, i sosiale medier og e-poster.

Slik kunne vi vokse. Og slik har vi fått kundene – noen av landets største merkevarer – til å troppe opp på døra, så vi har sluppet å banke på deres. I dag består HvabeHager av 6 tekst- og markedsføringshoder – med over 60 (!) års samlet skriveerfaring. 

 

Nå vil vi vise deg hvordan du også kan skrive tekster som svinger, synger og selger – godt hjulpet av kunstig intelligens.

Camilla Hager

Gründer og byråleder i HvabeHager

Camilla ChatGPT tekst og markedsføring