Har du annonsert på Facebook, men opplevd å ikke få (gode nok) resultater? 

Lei av å knote og forsøke – uten at effekten blir noe bedre?

Når en annonse på Facebook ikke funker, er det i 8 av 10 tilfeller teksten som har skylda. For tekster som verken treffer eller trigger, gir jo heller ikke klikk, salg og konverteringer. Ei heller cash i kassa. 

Du kunne like gjerne kastet annonsekronene på bålet.

I dette kurset lærer du, steg for steg, hvordan du bygger opp et budskap som skaper stoppeffekt og frister de rette folka til å klikke seg videre. Med andre ord: annonsetekster som faktisk gir deg resultatene du vil ha. 

LÆR DEG KNEPENE DU OG

MELD DEG PÅ KURSET I DAG

 

Hva lærer du? 

Blue Typographic Social Media Graphic (3)

Gjennom 7 effektive videoleksjoner får du teorien forklart og illustrert med eksempler fra virkeligheten. Hver leksjon rundes av med en praktisk oppgave, slik at du kan teste ut det du har lært.

Du får også 2 drodleark (PDF-er). Én for å definere ulike type lesere/kunder du vil rette deg mot – og én med sjekkliste som gjør at du enkelt kan kvalitetssikre alle annonsetekstene dine. Og ikke minst: huske på alt du har lært.

Lysten på å skrive annonsetekster som gir bedre resultater – og mer salg?

Her lærer du blant annet hvordan du

  • spisser budskapet for å treffe ulike lesertyper
  • skaper stoppeffekten du er helt avhengig av
  • får frem fristende fordeler som skaper kjøpelyst
  • bygger tilliten som trengs for å oppnå salg
  • trigger handling og sikrer klikk og konvertering

Begynn når du vil – ta det i eget tempo

Alt er samlet i én kursportal. Med Teachable-appen (iOS) eller nettleser får du også tilgang via telefonen.  Du får tilgang så lenge kurset eksisterer, så dette kan du ta i helt eget tempo.

 

HVEM HOLDER KURSET?

Hei, Camilla her!

Lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Drømmer om å utrydde svada og er i mitt ess når jeg får pønske ut lekende budskap og tekster som selger.

Der har du meg!

De siste 16 årene har jeg hjulpet hundrevis av små og store virksomheter i alle slags tenkelige (og utenkelige!) bransjer og nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Både ved å føre pennen for dem – og ved å lære bort hvordan de selv kan bli bedre. Jeg elsker nemlig å holde kurs og foredrag, fordi da kan jeg dele mine aller beste knep med andre – som deg.


Camilla Hager

Grunder og kreativ leder i HvabeHager

Camilla Hager kreativ leder HvabeHager