Last ned gratis utdrag Skriv så du får JA Camilla Hager

 

«Camilla har skrevet denne boka til meg!

 

 Sånn føles det i hvert fall. «Skriv så du får JA» er en bok med masse personlighet og forståelse, og er stappet full av aha-opplevelser, gode følelser og kreative øvelser. Hun beskriver gjenkjennbare tabber og triksene for å unngå dem. Bare det å innse at jeg holder på med salg og innsalg hver dag, var en vekker for meg. Boka tar for seg tematikken med både letthet, humor og ekspertise! En helt herlig blanding, spør du meg. Jeg føler meg allerede ti ganger bedre rusta til å skrive de gode tekstene og kommer definitivt til å fortsette å bruke boka som et arbeidsverktøy.

Denne boka kan absolutt anbefales på det varmeste!»
 

Kari Houth Fjellseth, festivalsjef i Fredvikafestivalen


 

Skulle du ønske tekstene dine fikk leserne til å gjøre som du ville? 

At de førte til mer engasjement, bedre respons, flere kunder og kroner i kassa?

Denne boka lærer deg å skrive tekster som trykker på de rette knappene.

Nå kan du få lese et utdrag – helt gratis!

Perfekt for gründere, markedsførere og kommunikatører som vil skrive tekster som treffer, synger og selger.

Hva sier folk som har lest den? 

2ce04312-pencil

🗣«Camilla har skrevet denne boka til meg! Sånn føles det i hvert fall.

«Skriv så du får JA» er en bok med masse personlighet og forståelse, og er stappet full av aha-opplevelser, gode følelser og kreative øvelser. Hun beskriver gjenkjennbare tabber og triksene for å unngå dem. Jeg føler meg allerede ti ganger bedre rusta til å skrive de gode tekstene.

Boka kan absolutt anbefales på det varmeste!»

 – Kari Houth Fjellseth, festivalsjef i Fredvikafestivalen

 

🗣«Lettlest og levende, og full av smarte råd og nyttige eksempler. En verdifull bok for deg som vil skrive mer overbevisende og spennende tekster!»

 – Nils Apeland, forfatter og PR-ekspert

 

🗣«Denne boken burde være obligatorisk lesing for alle markedsførere! Den er lettlest, inspirerende og kommer med konkrete eksempler som du kan ta med deg inn i arbeidet.»

Tina Marie Moen, senior markedskonsulent i Azets

 

🗣 «Ja, jeg elsker. Denne. Boken. Den er grundig, nyttig, faglig oppdatert og skrevet med smil og driv. Anbefales til alle som jobber seriøst med målrettet kommunikasjon.Takk for at vi endelig får en oppdatert skriveguide på norsk.»

 – Atle Mosling, rådgiver/tekstforfatter i McCann Oslo

 

🗣«Boka er et etterlengtet oppslagsverk for alle tekstforfattere. Den engasjerer fra første setning. Både språklig og faglig gir den det jeg trenger for å huske hvem jeg skriver til, hva jeg vil oppnå og hvordan jeg skal gjøre det. Den er full av gode huskeregler, praktiske og relevante eksempler som gir svar på det jeg lurer på.»

 – Hanne Marstrand, senior kommunikasjonsrådgiver i HENT

 

🗣«Hvis det er én bok du bør lese som gründer, så er det denne. Den er skrevet for nettopp deg som har dårlig tid til å lese deg opp, men som likevel må lære deg en ny teknikk for å kapre flere kunder. Camilla har brutt ned det som kan virke uoverkommelig i “bite-sized” kapittel med punktvise, steg for steg tips og forklaringer.

Alle bør ha Skriv så du får JA i sin bokhylle – selv om jeg er rimelig sikker på at den blir liggende mest fremme på pulten, full av eselører.»

 – Karine Leine, markedsfører og entreprenør

Om forfatteren

Camilla Persson Hager (1983) er allmennlærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. I 2010 gründet hun tekstbyrået HvabeHager. Her har hun og kollegaene hjulpet hundrevis av bedrifter i alle tenkelige (og utenkelige!) bransjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag for private og offentlige virksomheter og også vært gjesteforeleser ved BI, Høyskolen Kristiania og NHH.

På privaten er Camilla en avslepen gjøvikenser bosatt i Trondheim. Håpløs dagdrømmer og lykkelig gift guttemamma. True crime-fantast, bibliofil og av den oppfatning at popkorn kvalifiserer som middag.

Dette er hennes første bok.

 

Camilla Hager

Gründer og kreativ leder i HvabeHager

Camilla Hager – skrivekurs på nett